Het instellen van Vakantieberichten

In het DirectAdmin beheerpaneel kun je Vakantieberichten instellen. Dit kun je bereiken door het onderstaande stappenplan te volgen.

Volg het onderstaande stappenplan om een vakantiebericht in te stellen:

1. Klik op Vakantieberichten.
  2. Klik op Set Vakantiebericht.
  3. Selecteer het E-mail adres waarvoor je een Vakantiebericht wilt instellen.
  4. Stel in wat de prefix voor de Vakantieberichten moet zijn, dit komt dus vóór het originele onderwerp te staan.
  5. Selecteer een Encoding. Wij raden hierbij UTF-8 aan. Dit is zodat de mail door alle apparaten gelezen kan worden.
  6. Geef aan wat de content is, oftewel, of de mail standaard text of text met opmaak is (HTML).
  7. Selecteer een Antwoordfrequentie. Hiermee word bedoeld hoevaak de mail naar dezelfde ontvanger gestuurd moet worden, in geval dat de ontvangen meerdere mails stuurd in de aangegeven periode.
  8. Schrijf het vakantiebericht.
  9. Selecteer de startdatum en de einddatum
  10. Klik op Maak

Herhaal deze stappen voor elk Vakantiebericht die je in wilt stellen.

Je hebt nu een Vakantiebericht aangemaakt.
  • DirectAdmin, webhosting, Email, vakantiebericht, vakantieberichten
  • 0 Klanten die dit nuttig vonden